Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο

___

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΙΔΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Ο Κυριάκος είναι πολιτικός επιστήμονας και διεθνολόγος, σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσιογράφος με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο των ΜΜΕ και της επικοινωνίας. Ο Κυριάκος έχει ειδίκευση σε θέματα ΕΕ και επικοινωνίας με ειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία και τη διαχείριση κρίσεων στα ΜΜΕ.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΕΡΙΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΕΡΙΔΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΕΚ
Ο Στέλιος είναι πιστοποιημένος ΕΕΚ επίπεδο ΣΕΠ/CyQF/EFQ 5. Είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του τμήματος εκπαίδευσης και κατάρτισης της εταιρείας και συγκεκριμένα για τον σχεδιασμό και υλοποίηση σεμιναρίων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ
Η Τατιάνα είναι Κοινωνιολόγος με μεταπτυχιακό στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και στη Διοίκηση επιχειρήσεων (MBA). Είναι σύμβουλος επικοινωνίας και σύμβουλος σε θέματα ΕΚΕ με ειδίκευση στην ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών επικοινωνίας και τη διαχείριση έργων.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΚΑΡΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΚΑΡΗ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Η Κατερίνα είναι κάτοχος πτυχίου επικοινωνίας και ΜΜΕ, με μεταπτυχιακά και πολυετή εμπειρία στον τομέα των ΜΜΕ και της επικοινωνίας. Είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση στρατηγικών επικοινωνίας, την ετοιμασία και συγγραφή δελτίων τύπου, άρθρων, ανακοινώσεων, τη δικτύωση με τα ΜΜΕ, την προσφορά δημοσιογραφικών υπηρεσιών και την παραγωγή βίντεο.
ΜΑΤΙΝΑ ΖΗΣΙΑΔΟΥ
ΜΑΤΙΝΑ ΖΗΣΙΑΔΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ
Η Ματίνα είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής με μεταπτυχιακά στις Διεθνής Σχέσεις και στις Ευρωπαϊκές σπουδές. Είναι υπεύθυνη για την ετοιμασία προτάσεων, το συντονισμό και τη διαχείριση έργων ενώ προσφέρει και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα της ΕΕ.
ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΙΑΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΙΑΔΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Η Μαρία είναι Ψυχολόγος με ειδίκευση σε θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας, υπεύθυνη για την υλοποίηση ευρωπαϊκών έργων και στρατηγικών επικοινωνίας, τη διαχείριση ηλεκτρονικών μέσων και κοινωνικών δικτύων καθώς και για την οργάνωση και προώθηση εκδηλώσεων.
ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΦΑΪΔΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΦΑΪΔΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ
Η Ειρήνη είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών με ειδικότητα στην οικονομική διαχείριση. Είναι υπεύθυνη για το συντονισμό των οικονομικών και διοικητικών καθηκόντων της εταιρείας καθώς και για την οικονομική και διοικητική διαχείριση των έργων.
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΘΩΜΑ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΘΩΜΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
Η Καλλιόπη είναι Πολιτικός Επιστήμονας με μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές σπουδές. Είναι υπεύθυνη για τον συντονισμό του Ευρωπαϊκού Ανοιχτού Χώρου καθώς και για την υλοποίηση εκδηλώσεων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.